Guvern de dreapta cu vrajeli de stanga

 

Incepand de astazi s-au “deschis” portile online-ului pentru vaccinarea in masa. Ma rog, deschis este mult spus si asta pentru ca, asa cum ne-am obisnuit deja, infrastructura  software a statului roman se afla in continuare cu 20 de ani in urma. Paradoxal, suntem tara care avem UiPath unicornul care, ce sa vezi, se ocupa cu automatizarea proceselor de business sau in cazul statului roman ar putea ajuta in automatizarea fluxurilor care in acest moment genereaza atata birocratie. 

Anyway, sa depasim si acest inceput de fail al autoritatilor cu privire la inregistrarea cetatenilor in procesul de vaccinare si sa continuam cu faptul ca ne aflam deja in luna cu numarul 3 al anului 2021 si in luna numarul 3 de dupa alegeri, iar din punct de vedere al deciziilor economice nu s-a intamplat absolut nimic. Practic, toate vrajelile preelectorale se dovesc inca odata ca fiind armele preferate ale politicienilor romani indiferent de partea in care activeaza ( stanga sau dreapta ). Ne aflam intr-o perioada in care criza sanitara cumulata cu cea economica ingenunchiaza in fiecare zi antreprenori, antreprenori care daca nu sunt doborati de puterea din ce in ce mai mica de cumparare a romanilor sunt cu siguranta doborati de restrictiile impuse dar si de propriile ANAF care, v-ati prins, si-a dat seama ca nu mai sunt bani la buget.

In acelasi timp, il urmaresc activ pe Florin Citu premierul Romaniei care continua sa ne inoxice cu mesajul de genul: Citez de pe pagina de FB a acestuia

“Etapa a III-a de vaccinare începe mâine.Este foarte simplu. Dacă doriți să vă vaccinați, înscrierea se face prin intermediul listelor de așteptare.”

“Deși 2020 a fost un an dificil, cu multe încercări pentru economie, am reușit să venim la timp cu decizii care au făcut posibilă creșterea câștigului salarial mediu net în luna ianuarie 2021 cu 6,5% comparativ cu aceeași lună a anului precedent.”

“Am reușit imposibilul!
În 2020 investițiile nete în economie AU CRESCUT!”

“România a avut CEA MAI MARE creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.”

Avem cel mai echilibrat buget din ultimii 30 de ani, un buget care se concentrează pe investiții.Am promis, am făcut!”

Acestea sunt doar o parte dintre mesajele domnului Citu care, din pacate, nu intelege ca atat timp cat cetatenii traiesc cu grija zilei de maine, antreprenorii sunt pe ventilatie, iar noi ca popor ne pierdem increderea in guvernanti, mesajele “pozitive” pe care tot incearca sa ni le bage pe gat nu reprezinta altceva decat o generare a perceptiei de manipulare din partea “prostimii” cu drept de vot.
Mai mult decat atat, toate mizeriile de mesaje pre – electorale de ajutorare a domeniilor grav afectate si care sufera amanari peste amanari, nu fac altceva decat sa ne arate perspectiva unei guvernari de stanga peste 4 ani si asta in cel mai bun caz, pentru ca daca vor continua in acest ritm riscam o guvernare de tip AUR.
Insa pana la alegeri, sa ne fereasca Dumnezeu de relaxarea guvernantilor si parlamentarilor nostri timp de 4 ani fara campanie electorala.
Surse:
Share: