Ce spun prietenii

Anita Panait – Managing Partner at Koon
Cred ca Madalin este definitia omului care stie sa se bucure doar de partea plina a paharului. Pragmatic si cerebral, dar totodata cu o inima imensa. Un prieten de nadejde, pe care te poti baza la drum lung.
Unul dintre cei mai optimisti oameni pe care ii cunosc. Un profesionist desavarsit care a stiut sa duca ideea de marketer in travel la un alt nivel in Romania.
Ana Smadeanu – Managing Partner at Seven Consulting
DAP_3124

In turism, Madalin este deschizator de drumuri pentru ceea ce inseamna marketing. Si as spune sinonim cu ceea ce inseamna marketer. Este genul de persoana de la care ai ce invata chiar daca doar il asculti cand sustine o prezentare la vreun eveniment. Stie foarte bine pe ce sa puna accentul si cum sa transmita mesajul, fie ca o face pentru public, fie ca o face direct pentru consumator.

Raluca Muresan – Owner Trip to Romania

DAP_3045

Madalin este un profesionist desavarsit, un model si o inspiratie constanta. Evoluția profesionala este unica si inovatoare in turismul din Romania si in special in marketing. Un optimist total, plin de energie pozitiva, indreptat spre solutii, succes si performanta. Iar ca prieten este un om extraordinar, onest, mereu alaturi si cu opinii pertinente.

Alex Filip – Fondator Eventur
DAP_3188
Pe Madalin l-am cunoscut pentru prima data din postura de concurent direct. El coordona marketingul la Paravion, iar eu lucram la Vola.ro. Ii invidiam experienta, dar incercam sa si invat de la el. Eu eram abia la inceput. Il apreciam si o faceam in secret ca nu cumva sa-i supar pe ai mei colegi. Timpul a trecut apoi si ne-am tot intersectat la diferite evenimente. Asta pana la #PrestigiousWeekend cand ne-am cunoscut mai bine si ne-am dat seama ca avem foarte multe puncte in comun. Si nu ma refer la latura noastra profesionala, ci la niste principii de viata dupa care ne ghidam amandoi. Foarte pe scurt, Madalin e un exemplu pentru mine din toate punctele de vedere.
Petrus Lungu – Fondator Turism 2.0

Printre avantajele pe care mi le-a adus blogging-ul se regaseste in mod special networkingul, care m-a ajutat sa cunosc oameni cheie din industria turismului online. Madalin e unul dintre ei, unul dintre cei mai optimisti oameni pe care i-am intalnit pana acum. Pot spune ca, atunci cand m-am gasit la rascruce cu cele doua proiecte ale mele, Madalin m-a convins ca trebuie sa continui, sa fiu perseverent. Stiu ca e omul pe care ma pot baza atunci cand am nevoie de un sfat legat de activitatea mea in online.

Corina-Maria Scheianu – Blogger & Head of Social Media at Digital Star

index

Pentru mine, Madalin este omul la care pot apela cu incredere cand am nevoie de cineva care sa ma faca sa vad toate partile unei probleme. Din orice domeniu.
Este definitia profesionalismului, a spontaneitatii si bunei dispozitii.
Nu am avut pana acum ocazia sa il intalnesc in calitate de speaker la conferinte, dar fiecare discutie cu el este o conferinta intreaga 🙂

Cristina Popa – Owner at Fifi Stie

fifi

Madalin Mancila e un baiat de nota 10. Are o energie pe care rar o mai intalnesti zilele astea. E genul de om care stie ca suntem pe lume ca sa ne bucuram de tot ce ni se intampla. Cred ca oamenii se impart in doua categorii: cei care rezolva orice si ceilalti care asteapta sa rezolve altcineva. El e categoric in prima categorie. Imi place tare ca-i modest, desi sunt sigura ca o sa ajunga miliardar. Prin munca lui cinstita, nu cu vreun premiu de la loto sau vreo mostenire. El rade cand eu spun asta, dar eu chiar stiu ca se va intampla (fifistie, sic!). Si atunci o sa fac print screen cu aceasta marturie si o sa imi fac un tricou pe care o sa scriu I told you so, Mancila!

Carmina Nitescu – Fondator Turism Market

carmina

Il cunosc pe Madalin din 2010. In primul rand ca om, apoi ca profesionist in turism.
Este un om de marketing extraordinar care stie sa fie la curent cu tot ce este nou in domeniu, sa extraga esentialul din tendintele pietei si sa le aplice in activitatea sa. Si, cel mai important, Madalin este cel care stie sa fie acolo pentru echipa lui, atat in momentele bune, cat si atunci cand intampina provocari.
Madalin este un profesionist desavarsit in marketing si ma bucur ca imi este coleg si prieten in proiectul Turism Market – cel mai important proiect de informare si dezvoltare a industriei de turism din Romania!

Raluca Popescu – Marketing Automation Project Manager @ Oracle

poza

M-am tot gandit ce as putea spune eu in plus despre Madalin pe langa tot ce s-a spus deja. Este un profesionist, team player, debordeaza de energie si optimism, pare sa aiba tot timpul raspunsul la intrebari, este un prieten de nadejde, are mereu un sfat bun pentru tine. Mi-am dat seama ca mai are un foarte mare atuu: creste profesionisti. Reuseste sa ia o mana de copii dezorientati, sa ii puna la treaba, si sa faca din ei specialisti in domeniul in care lucreaza.
Iti da senzatia ca muntii pot fi mutati din loc daca asta vrei.
Ma bucur ca am avut ocazia sa lucram impreuna si sa “fur” meserie de la el. Inca o fac.

Alexandra Rosca – Marketing & Communication Strategist @ Paravion

Alexandra Rosca

Madalin e un tip extraordinar de optimist si curajos. Si nu pentru ca cineva i-ar cere asta. Pur si simplu asa e spiritul lui, iar acest lucru s-a rasfirat in toate relatiile si activitatile pe care le intreprinde. Acelasi optimism il face sa identifice potentialul mai putin cunoscut al tinerilor, iar acelasi curaj il mana sa-i ia sub aripa si sa-i indrume, incurajandu-i permanent sa creada in parcursul lor. Printre acei tineri ma numar si eu si nu pot sa-i fiu altcumva decat recunoscatoare ca in timp ce faceam practica in cadrul grupului Happy Tour, m-a luat de-o aripa in departamentul de marketing, unde m-am atasat iremediabil de Paravion.