Despre mine

Viata Personala

Inainte de toate apreciez calitatea, sinceritatea si devotamentul oamenilor din jurul meu.

Sunt pasionat de marketing si leadership, domenii de care sunt indragostit la propriu si pe care le studiez deja de cativa ani iar principala deviza dupa care ma ghidez in viata personala, dar si in cea profesionala, este “If opportunity doesn’t knock, build a door!.

Intr-o lume moderna in care prietenia se masoara in functie de interese si contexte, sunt fericit ca am reusit sa-mi dezvolt o calitate nepretuita, anume, stiu sa fiu un prieten adevarat neconditionat .

Viata Profesionala

Am acumulat peste 20 ani de experienta in industria de turism din Romania, iar o mare parte din ei m-am focusat pe dezvoltarea a 3 branduri puternice din turism (Happy Tour, Paravion, Prestige Tours).

Incepand cu luna martie 2015, m-am alaturat echipei Accent Travel & Events in calitate de Marketing & Development Director pentru a prelua Traveo.ro, platforma de turism online a companiei.

Din 2017 m-am alaturat echipei Millennium Tour pentru a prelua managementul companiei si pentru a dezvolta Concediu.com, platforma de business online a acesteia.

In acelasi timp, sunt onorat sa fiu unul dintre cei doi fondatori TurismMarket.com, cel mai important proiect de informare si dezvoltare a industriei de turism, proiect premiat in cadrul galei Romanian Digital Travel Awars 2015.

Lucruri care ma fac Fericit 🙂

  • Peste 7 premii obtinute pentru proiecte de marketing dedicate industriei de turism alaturi de echipele cu care am lucrat si carora le multumesc inca odata.

premiu

  • Speaker in cadrul unor conferinte de marketing si travel (Digital Travel, Tecomm Cluj, Etravel Conference, etc)

speaker

  • Prezenta 3 ani la rand (2014, 2015 si 2016) in Topul Directorilor de Marketing ai Romaniei realizat de Revista Biz

biz

  • Diploma de Excelenta acordata pentru “Promovarea turismului in mediul online” oferita de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania