psihology tricks

Am citit de curand un articol care mi-a placut foarte mult astfel incat m-a convins sa pun aici cele mai interesante lucruri gasite in el.

Imi place foarte mult psihologia, aceea explicata pe intelesul tuturor, astfel ca ma bucur sa share-uiesc cu voi cateva trucuri psihologice pe care e bine sa le stim.

Enjoy 🙂

Atunci cand te afli intr-un grup de prieteni sau pur si simplu intr-un grup in care toata lumea rade, e bine sa stii ca in acel moment oamenii se uita instinctiv catre membrii sau membrul grupului de care se simt cei mai apropiati sau fata de care vor sa devina apropiati.

Majoritatea oamenilor nu pot face diferenta intre stralucire si incredere. In cazul in care pare ca stii ce faci, vei vedea ca oamenii tind sa se adune in jurul tau.

Expresiile fetei reprezinta o modalitate de a provoca emotii. Daca doresti ca cel din fata ta sa se simta fericit, zambeste-i cu toata fata 🙂

Daca cineva tipa la tine iar tu ramai calm, cu siguranta el va deveni si mai furios dar ii va fi rusine cu el insusi mai tarziu.

In cazul in care pui o intrebare iar raspunsul interlocutorului este partial, priveste-l in ochi si taci. Interlocutorul va continua sa vorbeasca pentru ca va presupune ca raspunsul initial nu a fost destul de bun.

Daca atunci cand intalnesti alti oameni le arati ca esti fericit cu adevarat pentru ca ii vezi, vei observa ca data viitoare cand te vor intalni ei vor fi si mai si mai entuziasmati de revedere.

Atunci cand te afli intr-o intalnire de afaceri si stii exact omul care iti poate crea neplaceri, aseaza-te fix langa el iar acesta isi va pierde confortul mental care ii garanta siguranta unui “atac”.

Daca lucrezi in customer service in relatia directa cu clientul, pune in spatele tau o oglinda si cu siguranta vei fi protejat de reactiile lor negative. Nimanui nu ii place sa se vada scandalagiu in oglinda 🙂

Va multumesc 🙂

Sursa photo

Sursa content

Share: