Hai in echipa noastra, Hai in familia Millennium Tour

Am scris si am vorbit de foarte multe ori despre principiile mele de leadership. Am crezut si cred cu tarie in calitatea umana mai mult decat in calitatea profesionala. Sunt convins de faptul ca un profesionist se formeaza, iar beneficiile trebuie sa fie intotdeauna atat ale companiei care investeste know how, timp, bani, cat si ale omului in care se investeste.

De mai bine de un an de zile am preluat managementul Millennium Tour si Concediu.com si am simtit pe propria piele presiunea responsabilitatii manageriale. Responsabilitatea fata de colegi, responsabilitatea fata de clienti, responsabilitatea fata de actionari, dar si presiunea banilor si a rezultatelor.

Am realizat, in acelasi timp, cat de importanta este echipa si cat de importanta este conexiunea acesteia. Am mai spus asta, insa as vrea sa repet. Colegele mele reprezinta pentru mine familia de la birou. O familie in care am incredere, o familie alaturi de care ma bucur atunci cand avem performante, o familie care nu m-a lasat niciodata la greu, o familie mica, frumoasa si inimoasa. Le sunt recunoscator in fiecare zi pentru respectul pe care il simt din partea lor si pentru dedicarea cu care incearca in fiecare zi sa faca fata provocarilor.

Acum, a venit timpul sa adaugam familiei noastre un nou membru. Un membru pe care il asteptam cu nerabdare sa ni se alature si sa ne ajute in atingerea obiectivelor. Un membru care sa fie la fel ca noi si care sa faca parte din lumea noastra. Un membru care, pe scurt, trebuie sa fie asa:

  1. Sa ii placa si sa se bucure de meseria de Agent de Turism
  2. Sa aiba macar o mica experienta intr-o agentie de turism
  3. Sa aiba deschidere catre Ticketing (Amadeus) chiar daca nu este punctul sau forte. Ne ocupam noi sa devina 🙂
  4. Sa aiba o minte deschisa si mereu un zambet pe fata ?
  5. Sa puna interesele echipei inaintea intereselor proprii
  6. Sa comunice frumos si usor
  7. Sa isi doreasca sa se dezvolte profesional in fiecare zi
  8. Sa se adapteze principiilor noastre, dar sa nu renunte niciodata la propriile principii
  9. Sa nu considere proiectul nostru doar un simplu job, ci sa se identifice cu el
  10. Sa fie la fel ca noi. Pasionati, dedicati, responsabili, loiali, uniti ?

In final, as vrea sa mai spun ca pentru mine nu conteaza varsta sau nivelul de cunostinte, ci capacitatea de integrare, de invatare, de evolutie ?

P.S.

Toate cv-urile sau intentiile voastre le voi strange personal pe adresa madalin.mancila@concediu.com

Va multumesc ?

Share: