De fiecare data cand am avut ocazia, am spus raspicat ceea ce cred cu tarie si anume ca Oamenii ar trebui sa fie mai presus de Business. 

Consider ca fiecare dintre noi vanam succesul, iar pentru asta muncim in fiecare zi, mai mult sau mai putin, mai bine sau mai putin bine. Cu totii, indiferent cat de ipocriti suntem, avem acelasi scop si anume ca tot ceea ce facem este pentru a ne pune intr-o lumina buna in fata celorlalti, pentru a ne aduce aprecierea, respectul si succesul.

Ceea ce nu mi se pare normal este ca acest succes sa fie obtinut calcand peste oameni. Am avut ocazia sa intalnesc diferite tipuri de oameni: oameni cu caracter frumos, oameni responsabili, oameni vizionari, oameni ipocriti, oameni fara scrupule si lista poate continua. Ceea ce vreau sa spun, insa, este ca din pacate foarte multi considera normal ca succesul lor sa vina in urma decaderii altora, cresterea imaginii lor sa se bazeze pe denigrarea altora si nu cum ar trebui sa fie, adica pe propriile realizari, pe ceea ce lasa in urma lor sau pe dezvoltarea oamenilor din jurul lor.

Este o realitate trista pe care o vad din ce in ce mai des in jurul meu. Pffff si cat mi-am dorit sa am parte doar de oameni de calitate in viata mea, naiv fiind 🙂

Sursa photo, aici

Share: